5 redenen voor een nieuwe wasmachine

5 redenen voor een nieuwe wasmachine

5 redenen voor een nieuwe wasmachineZo nu en dan ben je toe aan een nieuwe wasmachine. Er zijn 5 redenen voor een nieuwe wasmachine te bedenken waarom men op zoek gaat naar een nieuw exemplaar:

  • zuiniger in gebruik
  • vernieuwde functies
  • stiller

Situaties: 5 redenen voor een nieuwe wasmachine

Sommige redenen zijn maar bijzaak, maar er zijn vijf redenen die het meeste genoemd worden waarom men op zoek gaat naar een nieuwe wasmachine. Vaak komt dit ongepland, wanneer je oude wasmachine of droger bijvoorbeeld kapot gaat. Maar soms zie je het ook al aankomen en kun je je goed oriënteren op de wasmachine die bij je situatie past. Lees hieronder welke situaties zich veelal voordoen.

1. Zuiniger in gebruik

Zeker wanneer er sprake is van een energiecrisis en de energieprijzen erg duur zijn, zullen veel mensen op zoek gaan naar apparatuur voor in huis waarmee ze de kosten kunnen besparen. Een wasmachine is een machine die best vaak wordt gebruikt. Het is dan wel handig dat je op zoek gaat naar een energiezuinig exemplaar. Of een wasmachine zuinig is, kun je zien aan de energielabel. Hoe hoger de letter op de energielabel, des te meer stroom het apparaat verbruikt. Door te kiezen voor een energiezuinige wasmachine kun je ervoor zorgen dat de energienota wat lager uitvalt.

2. Gezinsuitbreiding

Bij een gezinsuitbreiding is er sprake van meer kleding die gewassen moet worden. De huidige wasmachinetrommel kan dan wat te klein zijn om al de was erin kwijt te kunnen. Het kiezen voor een grotere wasmachine is dan ook de beste oplossing. Het vulgewicht van een trommel kan variëren van 7 tot wel 9 kilo. Een upgrade kan dus een goede reden zijn wanneer je als gezin meer kleding moet wassen.

3. Defect

Het kan natuurlijk ook dat je erg tevreden was over je huidige wasmachine, maar dat deze niet meer werkt. Het is dan de hoogste tijd om voor een nieuwe wasmachine te kiezen. Lees altijd goed de reviews door, zodat je weet welke wasmachines een lange levensduur hebben.

4. Stilte

Veel wasmachines maken veel herrie tijdens het wassen. Vooral tijdens het centrifugeren, kan het apparaat aardig wat herrie maken. Dit is niet handig wanneer je bijvoorbeeld een baby hebt die kan worden gestoord door het geluid van de wasmachine. De machines worden steeds stiller. Het is aan te raden om te kijken naar het geluidsniveau van het nieuwe apparaat. Het geluidsniveau wordt altijd uitgedrukt in decibel. Daarnaast is het ook aan te raden om de meningen van andere gebruikers van de wasmachine door te lezen. Meningen over het geluidsniveau worden meestal gedeeld.

5. Handige functies

De technologie staat niet stil bij wasmachines. De apparaten krijgen steeds meer handige functies. Het is zeker de moeite waard om te kijken naar de functies die de nieuwe apparaten hebben. Met geavanceerde functies maak je het jezelf makkelijker om de kleding te wassen en wordt de was vaak ook schoner. Er bestaan ook wasmachines die de mogelijkheid hebben om de natte kleding kastdroog te maken. Het handigste van deze functie is dat je geld en ruimte bespaart, omdat je niet hoeft te investeren in de aankoop van een wasdroger.

5 redenen voor een nieuwe wasmachine

Kun je je vinden in een van de 5 redenen voor een nieuwe wasmachine en ben je ook toe aan een nieuw exemplaar? Koop de wasmachine dan altijd bij een erkende verkoper voor een eerlijke prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *