Black Friday wasmachine deals 2021

black friday wasmachines 2021Black Friday zit er weer aan te komen. Black Friday is de perfecte dag om oude dingen te vervangen binnen en buiten het huis. Maar ook om nieuwe kleding te kopen of misschien nieuw speelgoed voor de kinderen. Waarom? Omdat er geweldig hoge kortingen worden uitgedeeld natuurlijk! Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika. Maar met de tijd is het overgewaaid naar Europa en nu is het ook in Nederland en België een soort feestdag te noemen. Er zijn een hoop Black Friday shops die meedoen. Denk bijvoorbeeld aan de kledingzaak H&M, elektronicawinkel Mediamarkt of de Webshop Bol.com. Allemaal hebben ze hun eigen kortingen, maar meestal liggen die kortingen erg hoog. Was je nou binnenkort van plan om een wasmachine te kopen? Misschien heeft je oude wasmachine wel wat mankementen? Of wil je nieuwe technologische snufjes op je wasmachine? De reden voor een nieuwe wasmachine maakt niet uit, maar het is wel slim om nog even te wachten op Black Friday. Want waarom zou je de normale prijs willen betalen, als het ook met enorme wasmachine aanbiedingen kan?
Naar de Black Friday wasmachines

Verwachte Black Friday deals op wasmachines

Het is lastig om te voorspellen wat de aanbiedingen zijn die de winkels gaan geven op Black Friday. Elk jaar zijn het namelijk weer andere aanbiedingen. Soms zijn de kortingen van een winkel wat hoger en het andere jaar zijn ze weer wat lager. Maar meestal is het verschil tussen de jaren niet super groot. Wel is het is goed om een aantal winkels goed in de gaten te houden in de week van Black Friday. Er zijn namelijk een hoop winkels en webshops die in de week van Black Friday ook al bezig zijn met het uitdelen van hoge kortingen en aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan webshops als Bol.com, Amazon of Coolblue. En het is ook goed om de folders van winkels als Mediamarkt en BCC in de gaten te houden. De meeste winkels hebben tegenwoordig trouwens ook een online site waar ze de Black Friday aanbiedingen op plaatsen en waar je meestal zelfs de producten kunt bestellen. Wel is het goed om ook tijdens Black Friday nog bij verschillende winkels te kijken of de prijzen verschillen. Prijzen vergelijken Black Friday is namelijk ook erg belangrijk. De aanbieding van een Coolblue Black Friday wasmachine kan bijvoorbeeld veel lager of hoger liggen dan een Mediamarkt Black Friday wasmachine. Daarom is het erg belangrijk om prijzen te vergelijken. Dit kan soms best lastig zijn door het grote aanbod van de vele winkels, maar gelukkig zijn er hulpmiddelen online te vinden die je kunnen helpen met het vergelijken en vinden van Black Friday deals.
Bekijk alle witgoed aanbiedingen

Verschillende soorten wasmachines

Er zijn een hoop verschillende soorten Black Friday wasmachines 2021. Wasmachines zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt verschillende soorten wasmachines. Die zijn in te delen in verschillende categorieën. De wasmachine die het meest wordt verkocht is de inbouw wasmachine. Bij een inbouw wasmachine heb je keuze uit een voor- en bovenlader. Zoals de naam het al zegt moet je bij een bovenlader de was aan de bovenkant in de wasmachine stoppen en bij een voorlader aan de voorkant. Allebei de opties brengen nadelen en voordelen met zich mee. Bij een bovenlader hoef je niet de hele tijd te bukken om de was in de wasmachine te doen en bovenladers zijn meestal wat smaller en nemen minder ruimte in. Bij een voorlader moet je wel bukken om de was in de wasmachine te kunnen stoppen, maar met een stapelkit kun je er wel nog een droger opzetten. Je hebt ook was-droogcombinaties. Dit zijn eigenlijk 2 apparaten in een! Als je niet super veel ruimte hebt, is dit de perfecte optie. Ook hebben verschillende wasmachines speciale extra functies. Er bestaan ook zogenaamde smart wasmachines. Dit zijn wasmachines die je met je telefoon kunt bedienen. Als je bijvoorbeeld haast hebt om naar het werk te gaan, kun je de wasmachine nog aanzetten met je telefoon. Je krijgt een melding wanneer je was klaar is. Dat is ook erg prettig als je wasmachine bijvoorbeeld op zolder staat, want dan hoef je niet elke keer te gaan kijken of het wasprogramma al klaar is. Er zijn al een hoop merken die smart wasmachines verkopen. Neem bijvoorbeeld het merk Bosch, Siemens, Miele of Samsung. Op Black Friday zullen er op de websites van onder andere Coolblue en Mediamarkt veel deals te vinden zijn tussen de smart wasmachines van bovengenoemde merken.
Naar de artikelen met de hoogste korting

Energie labels en geluid

Als je met Black Friday van plan bent om een nieuwe wasmachine te gaan kopen, is het zeker goed om te kijken hoeveel energie de wasmachine verbruikt. Het kan uiteindelijk namelijk best wel veel geld en energie schelen als je kijkt naar het energie label van de desbetreffende wasmachine. Maar op het energie label is niet alleen te vinden in welke energie klasse de wasmachine is geplaatst. Ook kun je bijvoorbeeld vinden hoeveel energie de wasmachine verbruikt per 100 wasbeurten. Maar ook kun je de capaciteit, het centrifugeresultaat en het watergebruik van de wasmachine bekijken. En een van de andere belangrijke dingen op het energie label is het geluidsniveau. Dit geeft namelijk aan hoeveel decibel geluid de wasmachine maakt tijdens het centrifugeren. Zeker als je je wasmachine op bijvoorbeeld dezelfde verdieping als de slaapkamers hebt staan, is het goed om hier even over na te denken. Als je kinderen hebt, is het anders namelijk vervelend om de was aan te zetten in de avond. Dan kunnen de kinderen wakker worden of jijzelf.
Naar de Black Friday wasmachines

Welke wasmachine heb ik nodig?

Als je niet weet welke wasmachine je nodig hebt, is het handig om aan een aantal zaken te blijven denken. Een van de belangrijkste is misschien wel je budget. De ene wasmachine is nou eenmaal duurder dan de andere. Een ander belangrijk punt is het vulgewicht. Dit kun je zoals uitgelegd in het stukje hierboven op het energie label terug vinden. Als je een groot gezin hebt, is het belangrijk om eraan te denken dat je ook meer was hebt. Daarvoor heb je een wasmachine met meer vulcapaciteit nodig, want anders moet je meerdere wassen gaan draaien. En dat is natuurlijk niet prettig. Het kan misschien lastig zijn om in te schatten hoeveel vulgewicht je dan nodig hebt. Daarom hier wat hulp: met zeven kilogram vulgewicht heb je waarschijnlijk genoeg voor een huishouden van een of twee personen. Als je met drie of vier mensen bent moet je toch wel voor minimaal acht kilogram gaan. Als je met vijf of meer personen bent moet je voor minimaal negen kilogram gaan. Het kan natuurlijk zijn dat jouw huishouden meer of minder dan dit nodig heeft, maar dit is ongeveer wat goed moet zijn. Zoals hierboven ook al genoemd is het ook belangrijk om te denken aan hoeveel energie de wasmachine gebruikt en hoeveel geluid de wasmachine maakt. En uiteindelijk kun je dan nog besluiten wat voor soort wasmachine je wilt hebben. Zoals eerder genoemd zijn er verschillende soorten wasmachines. Als je dus minder ruimte hebt, zou je kunnen kiezen voor een was-droogcombinatie of een wasmachine met een stapelkit erbij, zodat je je droger op je wasmachine kunt zetten. En als je iemand bent die houdt van technische snufjes is het leuk om misschien te kiezen voor een smart wasmachine. Komt met een hoop leuke functies en kan ook erg handig zijn.
Bekijk alle Black Friday aanbiedingen

Van plan om een wasmachine te kopen op Black Friday?

Dan is het wel handig om nog even goed na te denken over dit artikel. En ook is het slim om op tijd bij de deals te zijn. Je bent namelijk niet de enige die graag goedkoper een wasmachine wilt halen. Dat zal er voor zorgen dat sommige wasmachines al redelijk snel uitverkocht kunnen raken omdat de voorraad niet super hoog ligt. Je kan je om dit te voorkomen bij verschillende sites inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je altijd de laatste aanbiedingen weet te scoren en niet mis zult slaan. Er zullen na Black Friday natuurlijk ook gewoon nog aanbiedingen blijven, maar die zijn vaak lang niet zo voordelig als de aanbiedingen die gelden op Black Friday. Er zijn nu ook al een hoop aanbiedingen te vinden bij verschillende winkels zoals Mediamarkt, Coolblue of Bol.com. We wensen je in ieder geval veel succes met het vinden en scoren van aanbiedingen tijdens Black Friday!
Naar de Black Friday drogers